Giriş Yap Konu Mesaj Üyeler
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
Kullanıcı Adı:
Åžifre:

7608 13970 Toplam üye: 2830
Son üye: DEBRAZI

Ana Sayfa Sohbet İletişim Son Konular Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt

Sayfa: [1]   AÅŸağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: YoLuma ÇıkTın... ÖyLeyse KaDerimsin...  (Okunma Sayısı 128 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı YoLuma ÇıkTın... ÖyLeyse KaDerimsin...
Cevaplar 1
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 128
Önceki Önceki Konu

Üyenin Nicki:YE$!W    Ãœyenin Profili     Ãœyenin İstatistikleri     Ãœyenin Tüm Mesajları     Ãœyeyi ArkadaÅŸları Ekle
YE$!W
Moderatör
yönetici

Karma +264/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Öyle bir rüyaydın ki Sadece bir kez gördüm

Durumum

Uyarı Puanı
%0
« : 17 Kasım 2009 - 16:30:51 »

Hüznün rüştüne eren herkes gibi ben de bir zamanlar kalbimi tanıyordum. Dalınca dil bilmez uykulara neşe satar keder alırdım. Ağlardım… Yürüdüğümde dünyanın fonunda fasılasız bir hüzzamın sesi duyulurdu yalnız dursam ökseye tutulmuş bir serçenin nabzı…
YoLuma ÇıkTın... ÖyLeyse KaDerimsin...
Kitapların ve çiçeklerin kılıçlarıyla kurtarılmış bir gölge iken evimin çitlerinden berisi gündüzleri denklediğim cesaret çürür ve dağılırdı gece olunca. Kalbimi tanıyordum çünkü bana ait değildi. Kime rastlasam yüreğimin sesi kısılır ceplerinde sakladığı menekşenin yaprakları ezilirdi...

Saat kulesi hasretle çalardı boyuna kellesini isterdi mevsimlerin kanıyla kalbimi onarmak için.

Ve ben ölmediysem hala kimse ölmemiştir yar sevmekten. Ben yaşıyorsam hala kimse sen gibi ellerimden tutmadığı içindir. Bunu söyleyemezsem bir daha sokağından geçmeyecek kadar umutsuz bir daha geçemeyecek kadar yorgun bir kadınla yüzleşmek zorunda kalacağım aynalarda.

Bunu söylemezsem ıslanmış bir gül ağacından havalanan kuşlar murad alamayacaklar gökyüzünden ve düşecekler bu ağır ağrılı şehrin alnına. Aşık olmanın ‘çıkma teklif edebilme cesaretiyle’ sınandığı bir dünyada bak kalbim ne çok yoruldu yokuşlarda demeyeceğim. Bir şarkı sözlerimız olsa demeyeceğim.

Bir gelsen gözlerine bakacağım yalnız hatırı için otuz yıldır Kırkikindelere zemherilere filizkıran fırtınalara katlandığım gözlerine… Hepsi bu…

Şakağımda bir namlunun serinliği masamda bir ömrün yardan düşerken tutunduğu ince dalı kalbimde bulanık bir dereyi akıyor buluyorum sabahları. Sevdiğim şehirler sevdiğim çiçekler sevdiğim aylar ve sevdiğim isimler… Hepsi bir tutam yoksulluktan başka bir şey değil içimde... Sensiz bu dünyanın dönerken çıkardığı sessizliği bastırmanın yolu yok.

Değilmi ki kalbini yitirmişsin şarkı sözlerisını yitirmişsin artık ‘ev’e evine dönmesi kabil değil.

Gel ve kuşat ki kalbimi bulayım ev’imi bulayım. Gel ve kal ki kelimelerin bittiği yerde başlayan hayat bağlasın ayrılığın kollarını.

Bahtımın yazısını okunaklı kıl ki ışıkla gölgesinin kavuştuğu yerde bir şiir boy atsın…

Söyleyecek yalan bulamayanların başvurduğu son çaregerçeğin ta kendisidir sevdiğim…

Sana bir gerçekten bahsedeceğimçünkü senden öncesinde söylenebilecek bütün yalanları söyledim çevrilebilecek bütün dolapları çevirdim ve kaçılabilecek bütün sığınaklara kaçtım.

Dahası en çok ihtiyacım olduğu zamanlarda sana seslenmeyerek sana ait bir sessizlikle yaşayabileceğimi ispatladım.

Artık kalbimin ta kalbimden gelen bir sese kulak verip aklımın ta dibinde dağılıp toparlanmış bir ifadeyi duyurmalıyım…

Seni Seviyorum…!

Hüznün rüştüne eren herkes gibi ben de bir zamanlar kalbimi tanıyordum. İlk cemre ruhuma düşmeye görsün bahar gider hazan gelirdi.

Ağlardım… Kalbimi tanıyordum çünkü bana ait değildi. Bir gece rüzgarın çaldığı mızıkadan öğrendim canana benzemedikçe yoldayım demenin gülünesi olduğunu...

Şimdi yarin nesebindenim… Şimdi aslım sensin… Ve kalbine yaklaşan yol meğer ki bir uçurum ağzı olsun yürüyeceğim… Dua Et Bana…
SonDurakCafe YE$!W 'diyor Ki!

Yasal Uyarı!
Sitemiz bir forum sitesi olduğundan dolayı, kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.sondurakcafe Yöneticileri mesajları itina ile kontrol etse de, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Aktif

View Profile
Ynt: YoLuma ÇıkTın... ÖyLeyse KaDerimsin...
« Posted on: 31 Temmuz 2010 - 22:23:48 »

uyari
Merhaba Ziyaretçi. Öncelikle Sitemize Hoşgeldiniz. Ben Sondurakcafe Robot Moderatör Olarak Siteden Daha Fazla Yararlanmanız İçin Sitemize Üye Olmanızı Öneririm. İyi Eğlenceler.

giris  kayit

Her Hakkı Saklıdır
| l | l l l l l | l l l | | l l | l
Forum Sondurakcafe Copyright 2009

Anahtar Kelimeler: YoLuma ÇıkTın... ÖyLeyse KaDerimsin... Hakkında, YoLuma ÇıkTın... ÖyLeyse KaDerimsin... Programları, YoLuma ÇıkTın... ÖyLeyse KaDerimsin... Seviyeli Sohbet, YoLuma ÇıkTın... ÖyLeyse KaDerimsin... Programları, YoLuma ÇıkTın... ÖyLeyse KaDerimsin... Hikayeleri, YoLuma ÇıkTın... ÖyLeyse KaDerimsin... Resimleri, YoLuma ÇıkTın... ÖyLeyse KaDerimsin... Haberleri, YoLuma ÇıkTın... ÖyLeyse KaDerimsin... Forum, YoLuma ÇıkTın... ÖyLeyse KaDerimsin... Paylaşım Sohbet
Üyenin Nicki:Esrarengiz    Ãœyenin Profili     Ãœyenin İstatistikleri     Ãœyenin Tüm Mesajları     Ãœyeyi ArkadaÅŸları Ekle
Esrarengiz
Genel Moderatör
Süper Üye

Karma +104/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

www.sondurakcafe.com ( Sohbet ve Paylaşımın Adresi

Durumum

Uyarı Puanı
%0
« Yanıtla #1 : 11 Aralık 2009 - 11:40:21 »

Şimdi nerelerdesin? Bu sefer yazdıklarımın, yüreğimin acısının adresi yok!

Satırları yazmakta bile zorlanıyorum. Sen gideli kelime haznem daraldı.

Tek başıma kaldım buralarda...Ansızın dalıyorum, sürekli yollara bakıyorum

ve işin acı tarafı gelmeyeceğini de çok iyi biliyorum.

Ah Sevgili! Çok hayallerimiz vardı. Hayata dair, aşka dair, ikimizin kaybettiklerine dair.

Yazık! Hayallerimiz yarıda bile kalmadı.. Şimdi de mi kadere atılacak suç?

"Kaderde var mı?" diyerek!

Sen yoksun ama ben gene sana yazıyorum her günün ardından(!)
Gözyaşlarımı, aşkımı, özlemimi yazıyorum ve sevgili her zamanki gibi seni özlemle bekliyorum.

Bensiz üzülme olduğun yerlerde; çünkü ben seni yüreğimde taşıyorum, sensizken bile...

Kimseye söylemiyorum seni sevdiğimi sana bile (!) Çünkü içimde yaşıyorum seni, sen de beni...

Bizim aşkımızın kuralı da bu, baştan beri belli..

Ah Sevgili(!) Özledim be seni.. Geleceksin biliyorum ve sabırla bekliyorum.

Çünkü seni ölümsüz bir aşkla seviyorum.
SonDurakCafe Esrarengiz 'diyor Ki!
AŞK + SEVGİ + SEVDA + ÖZLEM + HASRET = ÖLÜMÜNE SENLEYİM

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. Bu yazılardan ve telif haklarından doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. Yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulursanız copyright@sondurakcafe.com email adresine bildirebilirsiniz.

Ana Sayfa

sondurakcafe - sondurakcafe forum - sohbet paylaşım - sohbet - paylaşım - sondurak - sondurak forum - forum sondurakcafe

|GoogleTagged |Site Map 1 |Site Map 2 |Site Map 3 | Arsiv 1 | Arsiv 2 | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Sitemap Ping |
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
Efsane MC by Fakdordes & Edit Moonsheald
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

Google visited last this page 24 Temmuz 2010 - 18:53:57 Bu Sayfa 1.461 Saniyede 28 Sorgu ile OluÅŸturuldu (Pretty URLs adds 0.072s, 2q)
Sitemap
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77