| 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
|
|
Konu Bilgileri
|
Kısayollar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Üyenin Nicki:BABACAN Üyenin Profili
Üyenin İstatistikleri
Üyenin Tüm Mesajları
Üyeyi Arkadaşları Ekle
| |
BABACAN
BABACAN
Moderatör
yönetici

Karma +199/-0
Nerden: Gönlüm,Aklım Onun Ayak Bastığı,Gezdiği,Yaşadığı Yerdeyken Bulunduğum Yer Önemli Mi?
Durumum
Uyarı Puanı %0
|
 |
« : 02 Mayıs 2009 - 13:50:58 » |
|
Merhaba Arkadaşlar. Şiir Yarışması Mayıs Başlamıştır.
| YARIŞMA KONUSU |
ŞİİR |
| YARIŞMA BAŞLANGIÇ TARİHİ |
01 MAYIS 2009 |
| YARIŞMA BİTİŞ TARİHİ |
25 MAYIS 2009 |
| OYLAMA TARİHİ |
25-31 MAYIS 2009 |
| 1.ÜYEMİZE |
+ 50 REP PUANI |
| 2.ÜYEMİZE |
+ 30 REP PUANI |
| 3.ÜYEMİZE |
+ 20 REP PUANI |
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2009 - 14:07:59 Gönderen: BABACAN »
|
|
|
|
|
|
|
|
Üyenin Nicki:DESPERADO Üyenin Profili
Üyenin İstatistikleri
Üyenin Tüm Mesajları
Üyeyi Arkadaşları Ekle
| |
DESPERADO
Süper Üye
Karma +25/-1
Durumum
Uyarı Puanı %0
|
 |
« Yanıtla #1 : 02 Mayıs 2009 - 15:42:51 » |
|
bir gözlerin vardı gözyaşım kaldı, bir yüreğin vardı hatıran kaldı bir sözlerin vardı sitemim kaldı bir hayat aşkım vardı gitti yarım kaldı son bir acım vardı oda sensiz kaldı ahhh bu canım güllere yandı sensiz nefes aldı yar yalan değildi bir rüya gibiydi bitti yüreğimde acısı kaldı dön; nasıl, kimle, nerdeysen; dön; beni biraz sevdiysen; dön; yüreğimde hasret çaresiz kaldı.
içim acıdı yarım kaldı acım dön de bitsin göz yaşım çığlıklarım gece bile duyulmuyor çok yordun beni dönde geçsin gönül sızım isyankarlığım şafak sökmeden gel geleceksen gururunu kırda gel geleceksen nefes almadan gel aniden saniyede kulak asmadan düşmanların laflarına gel geleceksen eski sevdiğim olda gel geleceksen baktığımda içim kaynayan olarak gel geleceksen sen gel; değişmemiş olarak geleceksen sevmeyi öğrende gel geleceksen kalmayı öğrende gel geleceği yerler uzak olmayan; gönlünden ıraklarda yaşattığın bana!!!
sen şiir yazılacak değil; ömür adanacak aşksın!!! - farkın da bile değilsin!!!
|
|
|
|
|
|
SonDurakCafe
DESPERADO
'diyor Ki!
|
|
|
|
Üyenin Nicki:Esrarengiz Üyenin Profili
Üyenin İstatistikleri
Üyenin Tüm Mesajları
Üyeyi Arkadaşları Ekle
| |
Esrarengiz
Genel Moderatör
Süper Üye

Karma +104/-1
Durumum
Uyarı Puanı %0
|
 |
« Yanıtla #2 : 06 Mayıs 2009 - 14:14:39 » |
|
UNUTMADIM UNUTAMAM KARA SEVDAK SENİ
Yitirilmiş, kaybedilmiş duygulara takılı kalıp hayatımdan eksilen ne varsa onları yüreğime gömüyor ve üzerinde açan mutluluk ve hüzün çiçeklerini her hatırladığımda ise onları yağmurlara inat göz yaşlarımla suluyorum.
Hayat o kadar zamansız duygular yaşatıyor ki sen bu zaman denilen kavramın içindeki en değerli andın. Hüzün çiçeklerimi soldurup yüreğime mutluluk tohumları ektim seninle, sonra sarıdan çaldım,yeşilden,maviden ve siyahtan, hayat bu renklerden ibaretti sende; rengarenk tablolar resmettim hayatın duvarlarına ve her renkte sen vardın.
Zamansız duygular; ama zamanı beklemezmiş yaşamaya değer şeyler ben sende bunu anladım. Zamansız gelmiştin bana, baharı yaşamamış çöl gibiyken yüreğim senin yağmurunda ıslandım. Çiğ damlası oldu bakışların, gözlerinin neminde ise hiç yaşanmamış bir iklim ısıttı kalbimi, çorak toprağıma ektiğin filizler çiçek açtı. Yemyeşil bir dünya oldun içimde..
Artık rüyalara gerek duymuyordu bedenim, çünkü ruhum yaşıyordu seninle sen canımdan içimden bir parçaydın öylesine bir bütün olmuştun ki düşünmek bile istemediğim tek şey senden kopma korkusuydu. Ve koptun... Ve ben... öldüm.....(...ve... uzun bir sessizLik..)
Artık zamansız değil duygularım, sensizliğin acısı zaman dinlemiyor. En beklenilmedik en umulmadık zamanı bile beklemiyor her an.. her saniye..her dakika.. gözlerimi sensizliğin acısına kilitliyorum. Yaşamaya değer şeyler zamanı beklemediği gibi acılarda vuracağı kalbin çığlıklarına aldırış bile etmeden darbelerini en derine indiriyor Ve ben sensiz yok olup ölüyorum...
Hayatın duvarlarına resmettiğim o rengarenk duygularım, gözlerime inen o fırtınalı yağmurla akıp giderken ve ben bu bomboş bedeni sokaklara taşıyıp yorgun ayaklarımla, yağmurların hırpaladığı kaldırımlara serilirken akıp giden bu deli yağmurla ağlıyorum. Ellerimde artık kül rengi kaldı. Bomboş bir tuval var şimdi önümde ve ben ellerimde kalan kül rengiyle ancak bu yitirilmişliği bu sensizliği anlatabilirim...
Ben bu cümlelere sığınarak anlatamam seni bu cümleler bu kelimeler anlatır mı..? sanıyorsun... Unutulmuşluğu,unutmayı,unutabilme- - yi kısacası unutmak adına ne varsa hepsini hepsini unuttum... Unutulmamayı,unutmamayı,unutabilememey- - i öğrendim yokluğunda, beni çeken hayalin gözlerime perde gibi indiğinde ellerimde ellerinin sıcaklığını hissettim. Avuçlarımda o ipek saçların dolaştı, ve ben yokluğunda hayal ettiğim gözlerine gözlerimi kilitledim.. Ben sana olan bu sevgimi unutmayı değil, bir ömür boyu ölümsüzleştirmeyi dilerdim. Ve ben ben dudaklarımda ezberlediğim şarkının her kelimesini göz yaşlarıma ekledim....
|
|
|
|
|
|
SonDurakCafe
Esrarengiz
'diyor Ki!
AŞK + SEVGİ + SEVDA + ÖZLEM + HASRET = ÖLÜMÜNE SENLEYİM
|
|
|
|
Üyenin Nicki:TUFAN Üyenin Profili
Üyenin İstatistikleri
Üyenin Tüm Mesajları
Üyeyi Arkadaşları Ekle
| |
TUFAN
Genel Moderatör
Yeni Üye

Karma +0/-0
Durumum
Uyarı Puanı %0
|
 |
« Yanıtla #3 : 07 Mayıs 2009 - 13:31:48 » |
|
SEN BU ŞİİRİ OKURKEN
Sen bu şiiri okurken Ben çoktan bu şehirden gitmiş olacağım Artık ne özlemlerimi duyacaksın bıçak yarası Ne de telefonların çalacak gece yarısı Ve bu zavallı yüreğim olmayacak artık Kaprislerinin hedef tahtası... Seni sana Beni bir akıl hastanesine Bırakıp gideceğim bu şehirden
Nasılsa kavuşamadım sana Nasılsa dudaklarının kıyısına varamadım Nedense bütün çıkmaz sokaklar adresim oldu Ve nedense bütün kırmızı ışıkları üzerime yaktın Ne yaptımsa Bir türlü sana yaranamadım Artık adressiz Işıksız Ve öylesine ıssızım Dünlerin kadar eskiyim Verdiğin acılar kadar paslıyım İşte çıkıp gidiyorum hayatından Nasılsa fark etmez senin için Belki çok şanslı Belki de en yaşlıyım... Artık Pusulam hasreti Saatim yalnızlığı Ve takvimler sensizliği gösteriyor bana Neylersin Yolcu yolunda gerek Belki bundan sonra Belki senden sonra Adam olur bu “asi yürek” Ve dersini alır da bu sevdadan Bir daha Boyundan büyük denizlere Asılmaz kürek
Yarın bu saatlerde Ben yollarda olacağım Sen kimbilir kaçıncı uykunda Masal mavisi bir rüyada Ve elbette o korsan yüreğin Yine pusuda Oysa İlk defa sesimi duymayacaksın Sitemlerin sahipsiz Soruların cevapsız kalacak Belki ilk defa içini kemirecek yokluğum Tanımadığın bir korku içini saracak Ve ilk defa kendinle hesaplaşacaksın Ne oldu? Ne oluyor? Ne olacak? Sonra Bir gözün kör Bir kulağın sağır Bir ayağın kırık Bir kolun kesik Düşeceksin yollara Yani baştan başa yarım Yani baştan başa eksik Bütün duvarlar üstüne yıkılacak Belki ilk defa “Unutuldum” diyerek için sızlayacak Ve sen bu şiiri okurken Ayrılığımız çoktan başlamış olacak Belki de son tesellin Sana yazdığım “bu son şiir” olacak Ve kimbilir Unutulmuş bir gecenin tam ortasında Başucundaki bir radyoda Uykusuz bir şair yüreğini çınlatacak Ve bir daha fısıldayacak kulaklarına Sana adanmış bu satırları
“Bütün şehirler uyur İstanbul uyumaz Ve birgün Bütün sevenler unutur seni Ama bu “şair yürek” ASLA UNUTMAZ...”
TUFAN (2003) (Şiirler sadece duygusaldır..kişiye özel yazılmış değidir)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Üyenin Nicki:YE$!W Üyenin Profili
Üyenin İstatistikleri
Üyenin Tüm Mesajları
Üyeyi Arkadaşları Ekle
| |
YE$!W
Moderatör
yönetici

Karma +264/-0
Durumum
Uyarı Puanı %0
|
 |
« Yanıtla #4 : 12 Mayıs 2009 - 11:48:19 » |
|
Gözlerinde müebbeti istiyorum.  Gözlerinde müebbeti istiyorumEn acımasız mahkemelerde yargılasınlar beni.Bedenimden yüreğimi söküpYüreğinde nefes almak olsun su________________SON İSTEĞİM ;Darağacım, yıldızların düştüğü Saçlarının tellerinden örülsün.Yüreğinde ölmeyi istiyorum.Baharları mevsimlerden çalıpGözlerine doldurmakla suçlasınlar beni.İnfazım, gözyaşlarında son bulsun... Çıplak yüreğime,Gözyaşlarının umut zincirlerini geçirsinler.Aldığım her nefes sevdana olsun.Gözlerinin güneş gibi düştüğüGönül mapusluğunda, Ömür boyu yüreğinin müebbetini istiyorum.Gülüşlerinde erimeyi istiyorum. Yağmurların sadece gözyaşında saklı olduğu Güneşin, hep gülüşlerinde solduğu ________________________________________Bir ceza istiyorum. İnfazım, gözlerinde yavaş yavaş erimek olsun.

Avuçlarında solmayı diliyorum. Ömrümden vazgeçip, Senin gözlerine firardan yargılanayım. Susma hakkımı kullanıp, Gözlerinde müebbeti istiyorum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 12 Mayıs 2009 - 11:55:01 Gönderen: YE$!W »
|
|
SonDurakCafe
YE$!W
'diyor Ki!
 Yasal Uyarı! Sitemiz bir forum sitesi olduğundan dolayı, kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.sondurakcafe Yöneticileri mesajları itina ile kontrol etse de, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
|
|
|
|
Üyenin Nicki:sinem Üyenin Profili
Üyenin İstatistikleri
Üyenin Tüm Mesajları
Üyeyi Arkadaşları Ekle
| |
sinem
Yeni Üye
Karma +0/-0
Durumum
Uyarı Puanı %0
|
 |
« Yanıtla #5 : 12 Mayıs 2009 - 12:54:26 » |
|
Ve bulut kapattı gözkapağını. Boğazımdaki düğüm çözüldü. Yanağımdan o yağmur damlası süzüldü. Sen "yağmur"umdun sakladığım Gözlerimden döküldün ağladığımda. Çoğaldıkça yakan bir sevdaydın. "Su" sandığım an ateş oldun. Bermuda’nın sırrı sende gizliydi. Geldim... gidemedim. Çok sevdim. Belki de Kaf Dağı’nın ardındaki Simurg sendin. Dokunsam bitecek gibiydin. Ulaşsam "olmayacaktın" sanki. Yokluğun varlığını şakağından vuracaktı. Gelmedim hep var olasın diye. Gelmedim hiç bitmeyesin diye. İçimde sana dair ne çok şey... Şimdi düşünüyorum da Meğer ne büyükmüşsün.Bir kalbi içine alacak kadar. Ve aslında sen ne küçükmüşsün.Bir kalbin içine sığacak kadar. Sen "ben" olmuştun. Ben senle dopdoluydum. Kapını çalsam "Kim o?" dediğinde; "Senim" diyebilirdim. Ah "ben" senim. Ben senim... "La" notasını duymak için dinledim şarkıyı. Başlığını koyup bitirecektim şiiri. Kitaın kapağına bakmak yetecekti. Yetmedi. Şelalenin dönüşü olmayan noktasındayım şimdi. Bir dala tutunacak olsam Dal sensin. Düşsem suyun derinliğine Derinliktesin. Mecnun Leylaya şiir yazmış mıydı acaba? Yoksa yanına "kalem" yerine "kalbini" mi almıştı? Sadece inlemiş miydi gecelerde? Sen de beni gerçekten sevdiğinde Kelimelerini uçurumdan atar mısın? "Söz" yerine "öz"ünü bana sunar mısın? Yusuf iradesini buldu. Züleyha aciz oldu. Ben seni sevdim. Fildişi kulelerde aşk katına indim. Şimdi vakit şarkıların sesini kısma Susma Unutma zamanı. Yaşanmamışçasına hafızaya ket vurma zamanı. Ne varsa sana dair yüreğimde. Sırra kadem basmalı artık.Vakit geldi. Bak işte Sırattan geçiyor sevgimiz. Sus ve yürü. Bu senfoniye kulak ver. Değil mi ki bu gitmek bir dönmeye gebe; Ve bu dönmek hiç bitmemeye... Sen şimdi kapat gözlerini. Müziği dinle aç sesini. Unut beni...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Üyenin Nicki:BABACAN Üyenin Profili
Üyenin İstatistikleri
Üyenin Tüm Mesajları
Üyeyi Arkadaşları Ekle
| |
BABACAN
BABACAN
Moderatör
yönetici

Karma +199/-0
Nerden: Gönlüm,Aklım Onun Ayak Bastığı,Gezdiği,Yaşadığı Yerdeyken Bulunduğum Yer Önemli Mi?
Durumum
Uyarı Puanı %0
|
 |
« Yanıtla #6 : 12 Mayıs 2009 - 20:01:22 » |
|
Sevdan Beni Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, Can paramparça... Ve ellerim, kelepçede, Tütünsüz, uykusuz kaldım, Terketmedi sevdan beni...
|
|
|
|
|
|
SonDurakCafe
BABACAN
'diyor Ki!
Ya ümitsizsiniz. Ya da ümit sizsiniz. Ya çaresizsiniz. Ya da çare sizsiniz. Kul Boşuna Yorulur.Allahın Dediği Olur.BABACAN®  Yasal Uyarı! Sitemiz bir forum sitesi olduğundan dolayı, kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.sondurakcafe Yöneticileri mesajları itina ile kontrol etse de, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
|
|
|
|
Üyenin Nicki:azra Üyenin Profili
Üyenin İstatistikleri
Üyenin Tüm Mesajları
Üyeyi Arkadaşları Ekle
| |
azra
Gelişken Üye

Karma +56/-0
Durumum
Uyarı Puanı %0
|
 |
« Yanıtla #7 : 13 Mayıs 2009 - 21:37:34 » |
|
Bir şey var canımı yakan..Buz gibi bir şey.. Hayattan tat alamıyorum.. Seni düşünmeden edemiyorum.. Sensiz geçmiyor zaman.. Ölüm sessizliği gibi çöktü sessizlik içime.. Bağırmak istesem sesim çıkmıyor. Sustum ben de şuursuzca..
Dilim konuşmuyor.. Kalemimse susmak bilmiyor.. Herkes üzerime geliyor 'neden?' diye.. Bağıramıyorum açıklayamıyorum sadece susuyorum.. 'Seviyorum hem de ölesiye' diyemiyorum.. Kilitliyorum dilimi.. Susuyorum.. Biliyorum bir ışık bekliyorsun benden.Tek bir kelime.. Yine konuşamıyorum.. Diyemiyorum 'al götür uzaklara..' Desem de zincirliyiz gidemeyiz ki..
Öylece bakıyorum sessizce bitişimizi izliyorum.. Sessizce gidişini izliyorum.. Sessizce büyük hasretlere özlemlere atıyorum yüreğimi.. Donuk ve boş gözlerle.. 'Bitmesin!' diyemiyorum.. Herkes 'bitmeli!' diyor çünkü.. Herkes için mi yaşıyorum 'hayır!' Neden mi susuyorum peki? Gücüm yok onca şeyi kaldırmaya.. Gücüm yok!!
Sevdam çok büyük ama yetmiyor.. Bak yine ellerim bomboş.. Bak yine gözlerim bomboş.. Yoksun!! Bir daha da olmayacaksın korkarım.. Bu gidiş sende bir bitiş. Bende acıya hasrete özleme yokluğuna dair her şeye başlayış.
|
|
|
|
|
|
SonDurakCafe
azra
'diyor Ki!
KeNDİNİ KoZaSİNa KaPaTMIS ORaDa YaŞaMaYa ÇaLİŞaN BiR TıRTILIM BeN...
|
|
|
|
Üyenin Nicki:ZeLiS Üyenin Profili
Üyenin İstatistikleri
Üyenin Tüm Mesajları
Üyeyi Arkadaşları Ekle
| |
|
ZeLiS
|
 |
« Yanıtla #8 : 18 Mayıs 2009 - 17:19:00 » |
|
Ertelenmiş sözler var dilimde Buruşmuş bir kağıdın içinde duygularım. Gecikilmiş bir aşk yazılı köşeye atılan kağıtta Hiç bir şey için geç değil belki Belki, şimdi tam zamanı. Bir de yürek sözden anlasa...
Hergün bir sonrasına ertelenir itiraflar Bir kaçış ki, bu insanı kendinden eder Sorular döner beynimin içinde Beynin içinde satır satır işlenir duygular Bir gün sonraya ertelenir hergün.
Bir yaprağın yere düşüşü gibi olabilsem Ağır ağır süzülsem herşeyin farkında olarak Bir şelale gibi olsam Coşkunca düşsem arzularımın yüreğine Korkularımı erteleyebilsem bir anlığına Hergün koskoca bir yaşam ertelenir oysa.
Sözcüklerin ucuna yüklüdür yaşam Kendimin kendimle savaşı bu Kendimle ertelenmiş sözcüklerimin savaşı Korkularımızın esiri olmuşuz Ertelenmiş bir yaşam var sırtımızda Ertelemiş sevdalar yaşarız Ertelenmiş dostluklar Ertelenmiş kendini buluşlar.
En çokta yüreğimizdeki parıltıları erteleriz. Oysa sevmek, daha kolay gözükür korkmaktan. Sevsek hesapsızca, Aşık olsak ertelemeden yüreğimizdekileri. Sözcükler aksa billur bir su gibi Ertelemesek yaşamımızı.
Belki olacak ertelemesiz yaşayışlar Bir umut ışığı yanar yürekte Umudu erteleriz bu sefer Umudu erteleriz bir sonraki güne. Ertelenmiş bir umudun sırtına yüklemişiz korkularımızı Ertelenmiş sözcüklere saklamışız yüreğimizi Ertelenmiş bir varoluş yaşarız.
|
|
|
|
|
|
SonDurakCafe
ZeLiS
'diyor Ki!
Oradan bakınca neyimi görebiliyorsun? İçimi? Dışımı? Karakterimi? Kişiliğimi? Düşüncelerimi? Sevgimi? Nefretimi? Değerimi? Değerini ? Görmediğin hiçbirşeyin peşine düşme!
|
|
|
|
Üyenin Nicki:ESRA Üyenin Profili
Üyenin İstatistikleri
Üyenin Tüm Mesajları
Üyeyi Arkadaşları Ekle
| |
ESRA
Genel Moderatör
Foruma Isınan Üye

Karma +30/-0
Uyarı Puanı %0
|
 |
« Yanıtla #9 : 18 Mayıs 2009 - 22:06:02 » |
|
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞI ZAMAN
Dilimde sabah keyfiyle yeni bir umut türküsü Kar yağmış dağlara, bozulmamış ütüsü Rahvan atlar gibi ırgalanan gökyüzü Gözlerimi kamaştırsa da geleceğim sana Şimdilik bağlayıcı bir takvim sorma bana -Ihlamurlar çiçek açtığı zaman. Ay, şafağa yakın bir mum gibi erimeden Dağlar çivilendikleri yerde çürümeden Bebekler hayta hayta yürümeden Geleceğim diyorum, geleceğim sana Ne olur kesin bir takvim sorma bana -Ihlamurlar çiçek açtığı zaman.
Beklesen de olur, beklemesen de Ben bir gök kuruşum sırmalı kesende Gecesi uzun süren karlar-buzlar ülkesinde Hangi ses yürekten çağırır beni sana Geleceğim diyorum, takvim sorma bana -Ihlamur çiçek açtığı zaman.
Bu şiir böyle doğarken dost elin elimdeydi Sen bir zümrüd-ü ankaydın, elim tüylerine deydi Sevda duvarını aştım, sendeki bu tılsım neydi? Başka bir gezegende de olsan dönüşüm hep sana Kesin bir gün belirtemem, n`olur takvim sorma bana -Ihlamurlar çiçek açtığı zaman.
Eski dikişler sökülür de kanama başlarsa yeniden Yaralarıma en acı tütünleri basacağım ben Yeter ki bir çağır beni çiçeklendiğin yerden Gemileri yaksalar da geleceğim sana On iki ayın birisinde, kesin takvim sorma bana -Ihlamur çiçek açtığı zaman.
Bak işte, notalar karıştı, ezgiler muhalif Hava kurşun gibi ağır, yağmursa arsız Ey benim alfabemdeki kadîm Elif Ne güzellik, ne de tat var baharsız Güzellikleri yaşamak için geleceğim sana Geleceğim diyorum, biraz mühlet tanı bana -Ihlamurlar çiçek açtığı zaman.
Ihlamurlar çiçek açtığı zaman Ben güneş gibi gireceğim her dar kapıdan Kimseye uğramam ben sana uğramadan Kavlime sâdıkım, sâdıkım sana Takvim sorup hudut çizdirme bana Ben sana çiçeklerle geleceğim -Ihlamurlar çiçek açtığı zaman.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Üyenin Nicki:illetyus Üyenin Profili
Üyenin İstatistikleri
Üyenin Tüm Mesajları
Üyeyi Arkadaşları Ekle
| |
|
illetyus
|
 |
« Yanıtla #10 : 28 Mayıs 2009 - 15:04:48 » |
|
SEQELENGE(BİR TURNA ÇEŞİDİ)
Ayağı kırık turnayım katarda Geç kalanım arkada kalan Varmasam da düş dağı ardına Yola düşenim yolda düşenim
Düştüm yola rüyam için Düştüm yolda kalan için Düş aradım dağ ardında Ahh aşk için
Orda mısın özgür akan Aşk ırmağı orda mısın Orda zümrüt kırlar için Yola düştüm yolda düştüm
Götür bizi buradan dedi çocuklar Götür bu yanıkmeşe kokusundan Başımıza yıkılan bu taş evlerden Bize yasaklı yabangülü yaylalardan Götür dedi orman, götür dedi ırmak
Düştüm yola rüyam için Düştüm yolda kalan için Aradım düş dağının ardını Yola düşenler için
Aysız geceler geçtim Kurumuş ırmaklar geçtim Kendimden geçtim de gittim Düş yolculuktur dedim gittim Kaf Dağının ardında düş aradım Titredi içim her bir mazlum için Aşk yolculuktur dedim de gittim
Saqelenge ah saqeleng turnayım Varmasam da düş dağı ardına Yola düşenim yolda düşenim
Dağ ardına varmak için Yaramızı sarmak için Kuşlar için rüya gördüm Ahh aşk için
Aşk yolculuktur dedim gittim Irmaklarla katar katar Kırık ayna turna idim Yola düştüm yolda düştüm
|
|
|
|
|
|
SonDurakCafe
illetyus
'diyor Ki!
Yasal Uyarı! Sitemiz bir forum sitesi olduğundan dolayı, kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.sondurakcafe Yöneticileri mesajları itina ile kontrol etse de, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
|
|
|
|
Üyenin İstatistikleri
Üyenin Tüm Mesajları
Üyeyi Arkadaşları Ekle
| |
YE$!W
Moderatör
yönetici

Karma +264/-0
Durumum
Uyarı Puanı %0
|
 |
« Yanıtla #11 : 29 Mayıs 2009 - 11:01:43 » |
|
Yarışmaya katılma bitmiştir arkadaşlar.Oylama yapıp 1. leri sizler sececeksiniz.Yukardaki anketi tıklayıp oyunuzu verin.Yorumlarınızı sayfanın devamında bekliyoruz....Yarışmaya katılan ve oy veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz......
|
|
|
|
|
|
SonDurakCafe
YE$!W
'diyor Ki!
|
|
|
|
|
|
|
|
Üyenin İstatistikleri
Üyenin Tüm Mesajları
Üyeyi Arkadaşları Ekle
| |
YE$!W
Moderatör
yönetici

Karma +264/-0
Durumum
Uyarı Puanı %0
|
 |
« Yanıtla #14 : 11 Haziran 2009 - 15:54:55 » |
|
DESPERADO/bir gözlerin vardı - 1 (11.1%) Esrarengiz/UNUTMADIM UNUTAMAM - 0 (0%) TUFAN/Sen bu şiiri okurken - 1 (11.1%) YE$!W/Gözlerinde müebbeti istiyorum. - 0 (0%) sinem/Ve bulut kapattı gözkapağını. - 0 (0%) BABACAN/Sevdan Beni - 0 (0%) azra/ Sustum ben de şuursuzca.. - 5 (55.6%) 1.  ZeLiS/ ERTELENMİŞ SÖZCÜKLER - 0 (0%) ESRA/-Ihlamurlar çiçek açtığı zaman - 0 (0%) illetyus/SEQELENGE(BİR TURNA ÇEŞİDİ) - 2 (22.2%) 2. 
|
|
|
|
|
|
SonDurakCafe
YE$!W
'diyor Ki!
|
|
|
|