| 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
|
|
Konu Bilgileri
|
Kısayollar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Üyenin Nicki:YE$!W Üyenin Profili
Üyenin İstatistikleri
Üyenin Tüm Mesajları
Üyeyi Arkadaşları Ekle
| |
YE$!W
Moderatör
yönetici

Karma +264/-0
Durumum
Uyarı Puanı %0
|
 |
« Yanıtla #4 : 12 Haziran 2009 - 12:58:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Üyenin İstatistikleri
Üyenin Tüm Mesajları
Üyeyi Arkadaşları Ekle
| |
YE$!W
Moderatör
yönetici

Karma +264/-0
Durumum
Uyarı Puanı %0
|
 |
« Yanıtla #6 : 12 Haziran 2009 - 13:09:41 » |
|
Sesini duymasamda,yüzünü görmesemde, Büyük şans aynı mahallede oturmark bile, Sanki zaman durdu,sen gideli bu şehirde, Neden biliyormusun? çünkü sen yoksun..
Yaşama sevincim, her şeyim, senmişsin meğer. Sen yoksan,benim için yaşamanın ne önemi var. Seninle birlikte,bütün güzellikler de gitti birer birer. Neden biliyormusun? çünkü sen yoksun.sen yoksun.
Yokluğun İçimde bir kor,yakıyor yüreğimi Ciğerimi yakan bu yanğın,hiç sönmiyecekmi? Gece gümdüz içiyorum,bu yaşamakmı sanki.? Neden biliyormusun? Çünkü sen yoksun,yoksun..
Seviyorum seni,kim ne derse desin. Ayrılık ateşten bir gömlek,giysende giymesende. Geceleri rüyalarımda,gündüz yaşıyorsun hayalimde.. Neden biliyormusun? çünkü sen yoksun.sen yoksun...
|
|
|
|
|
|
SonDurakCafe
YE$!W
'diyor Ki!
 Yasal Uyarı! Sitemiz bir forum sitesi olduğundan dolayı, kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.sondurakcafe Yöneticileri mesajları itina ile kontrol etse de, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
|
|
|
|
Üyenin İstatistikleri
Üyenin Tüm Mesajları
Üyeyi Arkadaşları Ekle
| |
YE$!W
Moderatör
yönetici

Karma +264/-0
Durumum
Uyarı Puanı %0
|
 |
« Yanıtla #7 : 12 Haziran 2009 - 13:13:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
SonDurakCafe
YE$!W
'diyor Ki!
 Yasal Uyarı! Sitemiz bir forum sitesi olduğundan dolayı, kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.sondurakcafe Yöneticileri mesajları itina ile kontrol etse de, bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
|
|
|
|
Üyenin İstatistikleri
Üyenin Tüm Mesajları
Üyeyi Arkadaşları Ekle
| |
YE$!W
Moderatör
yönetici

Karma +264/-0
Durumum
Uyarı Puanı %0
|
 |
« Yanıtla #8 : 12 Haziran 2009 - 13:21:23 » |
|
Yoksun umurumda bile değilBaşucumda resmin hala duruyor Yoksun defterimdeki yazın hiç silinmediEşiğimdeki ayak izin, hergün gelişinGözlerimce gidişin hiç bilinmediVarsın böyle geçsin yabancı günlerVarsın canımı yaksın yine yalnızlıkSeninle doluyken baktığım dünlerYıkar mı sandın beni bu yalancı ayrılıkYoksun umurumda bile değilDudağımda adın şiir oluyor Yoksun ezberimdeki sevdan hiç okunmadıEşiğimdeki ayak izin, hergün gelişinYüreğime gidişin hiç dokunmadıVarsın böyle geçsin yalancı günlerVarsın canımı alsın yine yalnızlıkKokunu verirken vazomda güllerYıkar mı sandın beni bu yalancı ayrılık
|
|
|
|
|
|
SonDurakCafe
YE$!W
'diyor Ki!
|
|
|
|
Üyenin İstatistikleri
Üyenin Tüm Mesajları
Üyeyi Arkadaşları Ekle
| |
YE$!W
Moderatör
yönetici

Karma +264/-0
Durumum
Uyarı Puanı %0
|
 |
« Yanıtla #9 : 13 Haziran 2009 - 08:31:33 » |
|
yine yoksun
Ölüm kadar yakın geleceğin gün Hayat kadar kısa yanımda kalacağın an Ahiret kadar uzun sensizlik Bak gözümü açtım kapattım yine yoksun
Var olmak yada olmamak Yaşamakta ölmek kadar acı Hayat denen şu anlamsız rüyada Bak gözümü açtım kapattım yine yoksun
Uzun yıllar önümde Yanımda sen yoksun yine sonuna geşdiğim şu yol ayrımında Gözümü açtım kapattım yine yoksun
Mavidir fanilerin gök yüzü Sensizliğimde sen varsın zindan gecelerimde Işık saçtığını zannedipte Gözümü açtım..Kapattım umutsuz,yine yoksun
Roman diye okudular kitapları Bense baştan yazdım alın yazımı Anladım ki sen seni oynadın Gözümü açtım,kapattım çünkü yine yoksun
Gel ya da gelme artık fark etmez Geçti ömrüm dediğim son baharım Kış geldi artık hazin gönlüme Uçunca can kuşum hür maviliklere Gözünü açıp kapatacaksın ve BEN yokum .
|
|
|
|
|
|
SonDurakCafe
YE$!W
'diyor Ki!
|
|
|
|
Üyenin İstatistikleri
Üyenin Tüm Mesajları
Üyeyi Arkadaşları Ekle
| |
YE$!W
Moderatör
yönetici

Karma +264/-0
Durumum
Uyarı Puanı %0
|
 |
« Yanıtla #10 : 13 Haziran 2009 - 08:33:57 » |
|
Şimdi yoksun ! Bir uzak kentte sensizliği yaşıyorum. Tren katarları geçiyor akşamları buradan Nakarat şarkılar söylercesine.
Gözlerim seni arıyor sevdalım Hiç sevmediğim bu yalnız akşamlarda Sensizliğe alışıyorum Ölümü bekleyen hastalar gibiyim BİN ÖLÜYOR BİR YAŞIYRUM !
Şimdi yoksun ! Bir eski şarkıyı anlatıyor kasım yağmurları Şimdi yoksun ! Silemedim gözlerimden o anıları Şimdi Yoksun ! Son kuş uçuşmaları da başlıyor doğada BİN ÖLÜYOR BİR YAŞIYORUM !
|
|
|
|
|
|
SonDurakCafe
YE$!W
'diyor Ki!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|